Ervaringen

Februari 2019

“Iklim heeft een HAVO gescoord voor haar Cito. Ze is van een IV naar een II gestegen, waarbij de grootste uitdaging begrijpend lezen was. Door een (korte) intensieve begeleiding vanuit De 3 Juffen, heeft Iklim een hele grote slag gemaakt. En dit allemaal in 5 maanden tijd.
Hierbij is jullie bijdrage heel groot, daarom willen wij jullie van harte bedanken. Jullie hebben zo’n goed, laagdrempelig concept, wat ongekend goed tot uiting komt. Daarom ben ik ook van mening dat jullie een fantastische aanwinst zijn voor Haarlem.”

Selim

November 2018

“Onze zoon Julius van 10 jaar heeft ADHD en ondervindt daardoor moeite met zich te concentreren in de klas. Als gevolg daarvan mist hij vaak (delen van) de benodigde uitleg en dus liepen zijn resultaten terug. Vooral begrijpend lezen en rekenen waren een probleem geworden. Ik kwam in contact met Lies van “De 3 Juffen” die aangaf dat zij zeker iets voor hem zouden kunnen betekenen. Sinds begin dit schooljaar gaat hij 1 x in de week naar bijles. Het gaat nu, na bijna 3 maanden, echt al een heel stuk beter op school en niet het minst belangrijk: Julius gaat er heel graag naartoe! Zijn zelfvertrouwen op school is ook zichtbaar verbeterd, want hij krijgt vaak al voordat een bepaald onderwerp op school wordt behandeld, de uitleg van De 3 Juffen, waardoor hij al een stapje vooruit is en dat scheelt enorm in de klas. De leerkracht in zijn klas merkt duidelijk het verschil en wij ook. Dus ondanks dat hij nog maar kort naar bijles gaat, zijn we nu al erg enthousiast!”

Esther

FACEBOOK
FACEBOOK
Instagram